Projecten

 • Alle
 • Interieurbouw
 • Timmerwerken
 • Renovatie
 • Ons bedrijf

Combinatie van verbouwing en interieurbouw

Wenst u een grote verbouwing of renovatie met de juiste afwerking en kwaliteit? ...

Combinatie van verbouwing en interieurbouw

Wenst u een grote verbouwing of renovatie met de juiste afwerking en kwaliteit?
Wenst u de verbouwing te combineren met het interieur afgestemd op uw wensen?
Wenst u daarbij het nodige advies, dan bent bij Timaro aan het juiste adres.

Interieurbouw

Uw interieurwensen en –ideeën worden door Timaro op vakkundige wijze vertaald...

Interieurbouw

Uw interieurwensen en –ideeën worden door Timaro op vakkundige wijze vertaald naar de praktische werkelijkheid. Wij begeleiden u in het zoeken naar de meest creatieve oplossingen voor een oogstrelend resultaat. De uitvoering vindt plaats in onze machinale werkplaats met de daarvoor specifieke machines zoals o.a. CNC gestuurd frezen. Onze ervaring en vakmanschap staat garant voor uw tevredenheid en een uitstekend eindresultaat.

Interieurbouw halfproducten

Timaro ontwerpt en levert ook interieurbouw toepassingen als halfproduct. Deze l...

Interieurbouw halfproducten

Timaro ontwerpt en levert ook interieurbouw toepassingen als halfproduct. Deze leveranties moeten door derden afgemaakt worden. Daarbij valt te denken aan opstellen ter plaatse, schilderwerk of het compleet maken van de levering met sanitair of apparatuur.

In bedrijfname CNC machine

Onlangs werd onze CNC freesmachine in bedrijf genomen. Wij kunnen nu met geavanc...

In bedrijfname CNC machine

Onlangs werd onze CNC freesmachine in bedrijf genomen. Wij kunnen nu met geavanceerde software een 3d computerontwerp maken en dit naar de CNC machine sturen, waarop uiterst nauwkeurige en kwalitatieve hoogstaande bewerkingen worden uitgevoerd, zoals zagen, boren en frezen. Voor de opdrachtgever is het een voordeel dat hij in 3d precies kan zien hoe het gevraagde product er gaat uitzien.

Verbouwingen en renovatie

Kan uw oude woning een stevige opknapbeurt gebruiken? Laten de isolatie en energ...

Verbouwingen en renovatie

Kan uw oude woning een stevige opknapbeurt gebruiken? Laten de isolatie en energiezuinigheid te wensen over? Wij renoveren en moderniseren uw bestaande woning zodat u er opnieuw jaren plezier aan beleeft. Wij bieden een totaalaanpak zodat u alleen hoeft te genieten van uw bouwproces. Wij verzorgen een ontwerp dat aansluit op de bestaande architectuur of op uw eigen ideeën. De inrichting en materiaalkeuze stemmen we volledig op uw wensen af. Werkt u liever met uw eigen architect? Ook dat is mogelijk.

Terras overkappingen

Timaro is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van terrasoverkapping...

Terras overkappingen

Timaro is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van terrasoverkappingen. Deze worden voorbereid in onze werkplaats en door onze vakkundige medewerkers geplaatst. Timaro werkt met verschillende soorten hout waaronder vuren, meranti, douglas en eiken om uw overkapping zo goed mogelijk af te stemmen op uw wensen. Om inspiratie op te doen verwijzen we u naar deze fotogalerie. Maak een afspraak om uw wensen samen met ons te bespreken.

Klassieke terrasoverkapping

Deze klassiek terrasoverkapping is samen met de opdrachtgever ontworpen en uitge...

Klassieke terrasoverkapping

Deze klassiek terrasoverkapping is samen met de opdrachtgever ontworpen en uitgevoerd in duurzaam merantie De staanders zijn geplaatst op hardstenen sokkels. Het dak is afgewerkt met een zinken kraal. De overkapping wordt zover mogelijk in de werkplaats voorbereid, waardoor een korte bouwtijd kan worden gerealiseerd.

Dakconstructies en dakkapellen

Het dak beschermt u en uw huis tegen invloeden van buitenaf: zon, warmte kou en ...

Dakconstructies en dakkapellen

Het dak beschermt u en uw huis tegen invloeden van buitenaf: zon, warmte kou en regen. Het is dus belangrijk dat de dakconstructie goed in orde is. Timaro Timmerwerken is gespecialiseerd in dakconstructies. Wij helpen u graag bij het kiezen, plaatsen en onderhouden van uw dakconstructie en dakkapellen. Ook voor andere dakwerkzaamheden zoals een dakraam of daglichtsysteem, dakisolatie, dakgoot of boeiboorden kunt bij Timaro prima terecht. Timaro staat voor persoonlijke aandacht, vertrouwen, vakmanschap en hoogstaande kwaliteit voor alle bouwwerkzaamheden.

Keukens op maat

Timaro maakt alle soorten keukens, naar eigen ontwerp en maatvoering. Er wordt g...

Keukens op maat

Timaro maakt alle soorten keukens, naar eigen ontwerp en maatvoering. Er wordt gebruik gemaakt van 3d ontwerpsoftware zodat de opdrachtgever goed kan bekijken hoe het ontwerp er in werkelijkheid gaat uitzien. Deze software word gekoppeld aan een CNC machine die zorgt voor een optimale kwaliteit.

Winkelinrichting

Timaro maakt alle soorten winkelinrichting, naar eigen ontwerp of ontwerp van ee...

Winkelinrichting

Timaro maakt alle soorten winkelinrichting, naar eigen ontwerp of ontwerp van een interieurarchitect. Er wordt gebruik gemaakt van 3d ontwerpsoftware zodat de opdrachtgever in 3d kan bekijken hoe het ontwerp er in werkelijkheid gaat uitzien. Deze software wordt gekoppeld aan een CNC freesmachine die zorgt voor een optimale kwaliteit.

Kastwanden en inrichting

Timaro kijkt samen met de klant naar de mogelijkheden voor een kast of kastenwan...

Kastwanden en inrichting

Timaro kijkt samen met de klant naar de mogelijkheden voor een kast of kastenwand. Kastwanden zijn vaak een uitkomst. Een op maat gemaakte kast benut vaak elke centimeter in de ruimte. De binnenkant van een Timaro kast kan naar believen worden ingedeeld. Timaro kijkt ook naar de verdere inrichting van uw huis om zo optimaal advies te kunnen geven over het gebruik van materialen en kleuren. De montagematerialen, plaatsoorten, geleiders, schuifrail e.d. voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Het monteren vindt altijd plaats door geschoold eigen personeel.

Ons bedrijf, onze mensen

Wij geloven in de kracht van samen. Want samen bereik je meer dan alleen. Dat zi...

Ons bedrijf, onze mensen

Wij geloven in de kracht van samen. Want samen bereik je meer dan alleen. Dat zie je in de manier hoe wij met opdrachtgevers én met elkaar omgaan. Ons succes wordt gedreven door onze mensen en onze mensen zijn ons kapitaal. Timaro tracht een fijne werkomgeving te creëren voor zijn medewerkers en dat is in het belang van onze opdrachtgevers en projecten. Vakmanschap, collegialiteit en samenwerken staat bij ons hoog in het vaandel. Daardoor kunnen wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

 • Wij zijn uiterst goed en bekwaam geholpen.

  K.v.S Beesel
 • Wij zijn zeer tevreden!

  H.v.M. Blerick
 • TIMARO levert keurig werk, interieur op maat en voor een redelijke prijs.

  H.K. Roermond
 • Erg netjes en secuur en bovenal betrokken.

  J.K. Reuver
 • Ik ben erg tevreden en zie nu geen verbeterpunten!

  P.S. Swalmen