Wij zijn TIMARO!

 

TIMARO, timmerwerken en interieurbouw is opgericht in 2008 en heeft sindsdien een plaats weten te verwerven in de bouwwereld van Zuid Oost Nederland. De drijvende krachten achter het bedrijf zijn Roel Heijnen en Mark Eijkelenbergh. Met een gedegen kennis van bouw- en interieurtechnieken en een team gemotiveerde medewerkers wordt elke opdracht uitgevoerd.

Kwaliteit staat bij TIMARO hoog in het vaandel. Het bedrijf is gevestigd in Swalmen. Onlangs werd TIMARO door Woningborg gecertificeerd; een waardering voor het bedrijf én voor elke opdrachtgever een veilig gevoel!

Vanaf de start van TIMARO tot vandaag de dag is het bedrijf uitgegroeid tot een vakkundige schakel in de woning- en renovatiebouw. TIMARO fungeert echter niet alleen als timmerbedrijf en uitvoerende organisatie, maar ook als aannemer. Opdrachtgevers worden in volledige bouwtrajecten begeleid en geadviseerd door het vakkundige en gespecialiseerde team.

 • Wij zijn uiterst goed en bekwaam geholpen.

  K.v.S Beesel
 • Wij zijn zeer tevreden!

  H.v.M. Blerick
 • TIMARO levert keurig werk, interieur op maat en voor een redelijke prijs.

  H.K. Roermond
 • Erg netjes en secuur en bovenal betrokken.

  J.K. Reuver
 • Ik ben erg tevreden en zie nu geen verbeterpunten!

  P.S. Swalmen

Wat doen wij?

 

TIMARO, timmerwerken en interieurbouw voert alle voorkomende bouw- en timmerwerkzaamheden voor u uit. Zowel nieuwbouw als renovatieprojecten behoren tot het dienstenpakket, met als specialisatie interieurbouw.
Het dienstenpakket van TIMARO varieert van het realiseren van complete verbouwingen tot de complexe interieurbouw en timmerwerken.

Meer weten? Klik op de gewenste dienst en bekijk de mogelijkheden!

Avatar

Interieurbouw

Avatar

Renovatie

Avatar

Timmerwerken

TIMARO als erkend leerbedrijf.

 

Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in de stichting SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven, met uitzicht op een baan. TIMARO is aangesloten bij dit initiatief en draagt dus de titel Erkend Leerbedrijf.

Samen wordt er gewerkt aan thema’s als beroepspraktijk-vorming, kwalificaties en diploma’s. Wij zijn als TIMARO, timmerwerken en interieurbouw blij om hier een steentje aan bij te kunnen dragen.